Δίκτυα

networkΈνας από τους βασικούς τομείς ειδίκευσης της AVIA Electronics είναι η υλοποίηση και συντήρηση δικτύων επιχειρήσεων και ιδιωτών. Αναλαμβάνουμε ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, τοπικά και απομακρυσμένα. Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία προβλήματα γεφύρωσης, ενίσχυσης σήματος, ασφάλειας και ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει.


dot Υλοποίηση & Συντήρηση Δικτύων

    Ασύρματα – Ενσύρματα – Απομακρυσμένα

networkΔιαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, ικανό να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει απόλυτα λειτουργικό δίκτυο στον χώρο σας, προκειμένου να έχετε σωστή επικοινωνία μεταξύ των υπολογιστών και των υπολοίπων κοινών συσκευών π.χ. εκτυπωτών. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε από οικιακούς πελάτες έως και μεγάλες επιχειρήσεις που επιθυμούν τοπικά ή/και απομακρυσμένα δίκτυα.


Network security

network_securityΖητήστε μας να ελέγξουμε κατά πόσο το δίκτυό σας είναι ασφαλές σε εξωτερικές επιθέσεις και να σας προτείνουμε τρόπους προφύλαξης από ανεπιθύμητες εισβολές.Εγκατάσταση Σύνδεσης στο Internet

internet_connectionΑντιμετωπίζετε δυσκολίες στο να συνδέσετε τον υπολογιστή σας στο Internet; Δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό; Δεν γνωρίζετε πώς να κάνετε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις; Σίγουρα θα βρείτε λύσεις στο πρόβλημά σας αν απευθυνθείτε στην AVIA Electronics.


E-mail

emailΧρειάζεστε έναν λογαριασμό e-mail αλλά δεν ξέρετε πώς να τον αποκτήσετε, ούτε πώς να τον διαχειριστείτε; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το δικό σας e-mail, να ρυθμίσουμε τις παραμέτρους του και να σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιείτε.