Avia Electronics

 • Νέος Υπολογιστής

  Έχετε έναν υπολογιστή που δεν καλύπτει τις ανάγκες σας;

  Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξετε για κάτι καινούριο;

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε...

 • Δίκτυα - VoIP

  - Υλοποίηση δικτύων

  - Συντήρηση δικτύων

  - Απομακρυσμένα δίκτυα

  και ό,τι άλλο χρειάζεστε...

 • Service

  Μάθετε περισσότερα για τη δυνατότητα επισκευής του PC ή του laptop σας...

Από το 2002 στην Πάτρα:

Εμπόριο – Τεχνική υποστήριξη – Αναβάθμιση Προσωπικών Υπολογιστών & Laptop | Δίκτυα | Αναλώσιμα

Υποστήριξη – Μηχανοργάνωση Γραφείου | Web design

 

 

 

Υπηρεσίες Service

Αν το PC, το laptop ή το Mac σας χρειάζεται επισκευή ή αναβάθμιση, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο software ή αν χάσατε σημαντικά δεδομένα από τον υπολογιστή σας καλέστε μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις σε περιπτώσεις όπου χρειάζεστε:

 

 

 Αναβάθμιση Σταθερών Υπολογιστών & Laptop

 

 Αν η τεχνολογία του υπολογιστή σας δεν καλύπτει πια τις ανάγκες σας, πριν προβείτε στην αγορά νέου συστήματος, συμβουλευτείτε μας. Μαζί θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του μηχανήματός σας και θα σας προτείνουμε, εάν είναι δυνατή, την αναβάθμισή του. 

 

 

 Επισκευή Σταθερών Υπολογιστών & Laptop

 

Μπορούμε να αξιολογήσουμε και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και βλάβες που παρουσιάζει το σύστημά σας (σε υλικό ή/και λογισμικό) προτείνοντας λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις.

 

 

 

 Εγκατάσταση Hardware

 

Αγοράσατε καινούριο υλικό: νέο υπολογιστή, πολυμηχάνημα, plotter ή κάτι άλλο και δεν είστε σίγουροι για το πώς να το εγκαταστήσετε; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να έρθουμε στον χώρο σας, να κάνουμε τις απαιτούμενες συνδέσεις, εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις ώστε το νέο σας υλικό να δουλεύει σωστά στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

 

 Format– Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος

    Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων

Στην AVIA Electronics αναλαμβάνουμε υπεύθυνα διαδικασίες format και εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος, καθώς και επαναφοράς στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Απευθυνθείτε σε εμάς αν έχετε PC, Mac ή Laptop και ζητήστε μας, εκτός από το λειτουργικό σύστημα, να σας εγκαταστήσουμε και ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές απαραίτητες σε κάθε χρήστη.

  

 Εγκατάσταση & Παραμετροποίηση Προγραμμάτων

 

Συχνά ένας απλός χρήστης αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εγκατάσταση και τη σωστή ρύθμιση των προγραμμάτων που επιθυμεί να έχει στον υπολογιστή του. Ειδικά όταν πρόκειται για εξειδικευμένα ιατρικά, λογιστικά, μηχανολογικά κ.α. προγράμματα. Η δική μας εμπειρία και γνώση πάνω στους υπολογιστές μας επιτρέπει να εγκαθιστούμε και να παραμετροποιούμε τα εν λόγω προγράμματα γρήγορα και σωστά. Εσείς δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθειά μας.
 

 Καθαρισμός Ιών & Αφαίρεση Κακόβουλου Λογισμικού

Χιλιάδες ιοί και κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό απειλούν καθημερινά τους υπολογιστές μας. Συχνά μάλιστα καταφέρνουν να μας μολύνουν. Ελάτε σε εμάς για να διαπιστώσουμε κατά πόσο έχετε πέσει θύμα κάποιου ιού και δώστε μας την ευκαιρία να τον απομακρύνουμε έτσι ώστε να δουλεύετε σε έναν υπολογιστή καθαρό και ασφαλή.

  

 Backup

  

Θέλετε να προστατεύσετε τα σημαντικά αρχεία της δουλειάς σας, τις οικογενειακές φωτογραφίες σας, τα videoτων διακοπών σας; Ελάτε να κρατήσουμε ασφαλή αντίγραφα όλων των αρχείων που δεν θα θέλατε να χάσετε από μια ενδεχόμενη βλάβη του υπολογιστή.

Ειδικά για επιχειρήσεις προτείνουμε τη διαδικασία data mirroring όπου κρατούνται ακριβή αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο για μέγιστη ασφάλεια. 

 

 Ανάκτηση Δεδομένων

Πριν θεωρήσετε ότι ένας χαλασμένος σκληρός δίσκος σημαίνει ότι και τα δεδομένα που περιέχει έχουν δια παντός χαθεί, επισκεφτείτε μας. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες αρκετά από τα αρχεία σας να είναι ανακτήσιμα.

 

 

 

Εάν βρίσκεστε στην Πάτρα:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έλθουμε στον χώρο σας και να εκτιμήσουμε τη βλάβη του υπολογιστή σας. Εάν δεν επισκευάζεται άμεσα, θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά του στο κατάστημα μας, την επισκευή του και την επιστροφή του μηχανήματός σας σε εσάς.

 

 

Η 10ετής εμπειρία μας στον χώρο των υπολογιστών αποτελεί εγγύηση της ποιότητας των εργασιών που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε!

  

colour style colour style colour style colour style